Erik Koopsen

 

Koopsen Particulier is een onderdeel van Koopsen Assurantiën. Wij verzorgen uw particuliere belastingaangifte. Ieder jaar wordt er van u verwacht dat u aangifte doet en ieder jaar zijn er veranderingen in wetgeving. Het invullen van de belastingaangifte kost u derhalve veel tijd en energie. Dat nemen wij u graag uit handen. Ook wanneer u (deels) een eigen bedrijf heeft kunt u contact met ons opnemen voor bijvoorbeeld de aangifte Omzetbelasting of Inkomstenbelasting.

Wij beschikken over software waarmee uw aangifte elektronisch naar de belastingdienst wordt verzonden. De verbinding met de belastingdienst komt tot stand dankzij een beveiligd certificaat. Uw gegevens zijn daardoor voor niemand anders zichtbaar.

Indien u heeft besloten om de aangifte door Koopsen Particulier te laten verzorgen klikt u hiernaast op checklist 2022. Deze kunt u vervolgens makkelijk uitprinten. Op de checklist staat alles vermeld wat wij nodig hebben. U zorgt dat de gevraagde stukken worden aangeleverd, per post of per e-mail en wij verzorgen de rest. Inclusief het verzenden naar de Belastingdienst. Van ons ontvangt u vervolgens een samenvatting van uw aangifte retour zodat u weet wat u kunt verwachten.

Tarieven >>

     
 
 
Tel: 0595 44 33 68 | Mobiel: 06 50 51 83 44 I info@koopsenparticulier.nl